Kortingen en andere afspraken

Een koeriersdienst is meestal flexibel om mee te werken. Voor bedrijven is dit zeer prettig want zij kunnen hierdoor afspraken maken die het beste pas bij hun manier van zakendoen. Als je wilt weten wat er allemaal mogelijk is, dan moet je zeker dit artikel verder lezen want hierin gaan we je verstellen wat je met dee dienst kunt afspreken om de samenwerking zo prettig mogelijk te laten verlopen. We gaan het onder andere hebben over kortingen en andere afspraken die je met een koeriersdienst kunt maken.

Lagere prijs voor groot volume

Als bedrijf moet je natuurlijk zoveel mogelijk proberen je kosten laag te houden. Wanneer je dus ergens een korting kunt regelen dan moet je hier uiteraard gebruik van maken. Wij willen jou graag als klant binnenhalen. Dit is zeker het geval wanneer je iedere dag een groot aantal pakketten wilt laten bezorgen. Het is daarom een goed idee om een afspraak te maken dat je een lagere prijs hoeft te betalen als je een groot volume per maand haalt. Het is een afspraak waar beide partijen profijt van hebben. Interesse, bezoek dan onze website: koerierinamsterdam.nl

Tijdstip pakketten ophalen afspreken

Een pakket dat je verstuurt wil je vanzelfsprekend de volgende werkdag al op de plaats van bestemming aan laten komen. Dit is tegenwoordig de standaard geworden waar de bezorger aan moet voldoen. Als het pakket voor de ochtend of dezelfde dag nog bezorgd moet worden dan moet je gebruikmaken van een spoedbezorging. Waar je nog wel afspraken over kunt maken is het tijdstip waarop de koerier de pakketten op komt halen die de volgende dag bezorgd moeten worden.

Directe lijn

Wat je vaak zult merken is dat de beste koeriersdienst iedere dag dezelfde persoon bij je langs sturen om de pakketten op te halen. Een groot voordeel voor een ondernemer is als zij een directe lijn met je persoonlijke koerier kunnen krijgen. Je kunt hem of haar dan namelijk opbellen als je bijvoorbeeld iets later bent met het voorbereiden van de pakketten. Als de bezorger dan nog in staat is om even een ander adres af te werken, dan kan je nog net even een paar pakketten meer klaarmaken voor verzending.